MENU

Salutare. Vă mulțumesc în primul rând pentru faptul că îmi vizitați siteul! Deși sunt fotograf de nuntă, m-am gândit să realizez această serie de articole pentru a vă ajută să fiți familiarizați cu anumite detalii ce țin de pregătirile pentru ziua nunții și nu numai, pe care eu le consider importante.

Uneori, mirii consideră că ședința foto înainte de nuntă nu este necesară, deși este exact opusul. A avea o ședința foto înainte de nuntă este oportunitatea perfectă pentru a cunoaște modul în care fotograful lucrează, dincolo de o simplă întâlnire la cafea pe care ați avut-o poate înainte de nuntă.

Mulți oameni nu sunt foarte confortabili să fie fotografiați. Cu toate acestea, nu doriți să vă simțiți stânjeniți  în timpul nunții, în față aparatului foto.. O ședința foto înainte de nuntă cu fotograful vostru vă va oferi șansa de a realiza că nu este deloc incomod ci vă veți relaxa și distra în cel mai scurt timp!

Odată ce ședința foto s-a încheiat și fotograful v-a livrat imaginile, fără îndoială, veți avea câteva fotografii uimitoare împreună pe care le puteți folosi pe invitație, să realizați un album sau de ce nu, să le postați pe social media pentru a va surprinde prietenii. Indiferent dacă aveți o nuntă cu tematică romantică sau o nuntă artistică cu tematică creativă, lucrând cu fotograful vostru, puteți exersa tipurile de posinguri pe care le-ați prefera în ziua nunții.

Acestea sunt motivele pentru care și eu, că fotograf de nuntă, am decis să adaug în oferta mea o sesiune foto înainte de nuntă, fără niciun cost adițional. În acest fel, ne vom simți super comozi unul în compania altuia în cea mai importantă zi a voastră!

Vă mulțumesc că ați citit acest articol și sper că v-a ajutat într-un fel! Dacă doriți să aflați mai multe informații utile despre nunți și planificarea nunții, consultați blogul meu.

Daca nu ați găsit incă un fotograf pentru ziua nunții voastre și doriți să discutăm despre acest aspect, vă invit să îmi scrieți un mesaj pe pagina de contact, aici.

©️ 2022 razvan tescu images / PFA razvan tescu

CLOSE
error: