MENU

Cum sa arati perfect in ziua nuntii tale

Dacă vrei să arăți uimitor în ziua nunții tale și ești îngrijorată că tu sau partenerul tău nu veți fi în cea mai bună formă, am creat această scurtă postare care vă poate oferi câteva sfaturi pentru a vă asigura că veți arăta grozav în fotografiile de nuntă.

Indiferent care sunt cuplurile mele sau cum se simt în legătură cu faptul că vor fi fotografiați, îmi fac întotdeauna timp  să le aflu personalitățile și ce simt ei despre fotografie. Dacă nu poți să comunici sau să te simți confortabil cu fotograful de nuntă, aceste lucruri vor face posingul mai puțin comod și vor reduce șansele de a te face să arăți uimitor în ziua nunții tale.

Chiar dacă doriți fotografii sută la sută naturale pe tot parcursul zilei, fără posinguri prestabilite, voi va trebui să vă simțiți confortabil în orice moment al vizionării fotografiilor. Este una dintre cele mai intime zile din viața voastră și cineva pe care îl cunoașteți doar de puțin timp, fotograful, va fi alături de tine toată ziua. Așa că fă-ți timp pentru a discuta și a intra în legătură cu acesta, este foarte important să ai un apel video sau o întâlnire cu el/ea înainte de nuntă. O bună ocazie este ședința foto înainte de nuntă, despre care puteți citi aici.

O altă idee ar fi să-i ceri fotografului de nuntă să adopte o abordare exclusiv documentară a nunții tale. Cei mai buni fotografi de nuntă din țara noastră vor avea întotdeauna o abordare documentară a nunților, deci dacă le menționați acest lucru, cu siguranță se vor concentra și mai mult pe asta pentru voi, întrucât le va fi foarte ușor.

Realizez că multe cupluri vor merge la nunțile lor fiind îngrijorați de cum vor arăta în imagini după aceea. Mulți dintre voi probabil ați creat și panouri Pinterest comune pentru a vă inspira din când în când.

Sfatul meu este să încercați să nu o complicați prea mult. În cele din urmă, în ziua nunții, trebuie doar să fiți voi înșivă.

Nunta este despre voi, despre povestea voastră și conexiunile, momentele dintre toți cei care vor prezenți. Atunci când clienții mei îmi oferă feedback cu privire la imaginile lor de nuntă, ei iubesc mereu momentele și emoțiile mai mult decât orice altceva. Le place când pot vedea oamenii așa cum sunt și momentele pe care aceștia le creează.

Fiți voi, desfășurați-vă natural și garantez că veți avea fotografii de nuntă superbe!

Vă mulțumesc că ați citit acest articol și sper că v-a ajutat într-un fel! Dacă doriți să aflați mai multe informații utile despre nunți și planificarea nunții, consultați blogul meu.

Daca nu ați găsit incă un fotograf pentru ziua nunții voastre și doriți să discutăm despre acest aspect, vă invit să îmi scrieți un mesaj pe pagina de contact, aici.

©️ 2022 razvan tescu images / PFA razvan tescu

CLOSE
error: