MENU

Ionela & Stefan

November 10, 2018

Stau si ma intreb cateodata ‘ce poate merge rau?’.

Ce poate merge rau intr-o zi insorita cand trebuie sa fotografiezi doi oameni care transmit emotia in cea mai pura forma a sa la fiecare pas si schimb de priviri cu cei din jurul lor? Nimic!

Ca oameni, spre deosebire de alte vietati, distingem patternuri si de cele mai multe ori le preluam si le adaugam intr-un mod incorect caracterului nostru. Astfel.. de exemplu, incepem sa punem mereu raul in fata si ne intrebam ‘oare o sa fie bine?’, ‘dar daca se intampla asta sau cealalta?’ PENTRU CA asa am vazut noi la persoanele din jur si ne-am modelat caracterul fara nici cea mai mica intentie, am invatat sa ne facem griji inutil.

Concluzia pe care vreau sa o trag ar fi ca uitam prea mult sa ne bucuram la maxim de sansele pe care le avem si de momentele superbe pe care le traim, facandu-ne prea multe griji, pe buna dreptate poate daca gandim la cald si total nejustificate daca reusim sa evadam putin si sa privim situatia in ansamblu.

Ionela & Stefan, acesti tineri superbi a caror casatorie civila am fotografiat-o recent nu au lasat nici o secunda senzatia, cel putin pentru mine, ca ar fi oameni care sa puna grijile pe primul loc ci dimpotriva, s-au bucurat de acest moment unic din viata lor si au avut grija sa transmita invitatilor un mesaj clar: se iubesc enorm! Am vazut-o in privirea lor, in tinerile de mana, in lacrimi, in zambete…

In continuare, Ionela & Stefan!

CLOSE