MENU

Astăzi, pe blog, vorbim despre cum să anunțăm pe cineva că nu va fi invitat la nuntă. Vorbim despre acea situație ciudată în care te afli cu un vechi prieten de la liceu pe care nu l-ai văzut de ani de zile și care a observat pe rețelele de socializare o postare/postări legate de nuntă și deja își face planuri legate de aceasta (întreabă detalii ca și cum ar aștepta o invitație). Acest lucru poate fi cu siguranță ciudat și stresant!

Am câteva sfaturi despre cum să informăm pe cineva că nu va putea să participe. În primul rând, puteți să dați vina pe buget. Bugetele pentru nuntă pot fi întotdeauna restrictive și dacă cineva a planificat o nuntă înainte, știe despre ce vorbesc.

Lăsând respectiva persoană să știe că costurile au fost prea mari pentru a avea o nuntă cu adevărat mare, poate face puțin mai ușoară explicația ‘de ce nu a fost invitată’. Puteți, de asemenea, să vă îndreptați spre intimitate și să spuneți că intenționați să aveți o nuntă foarte mică și intimă cu cei mai apropiați prieteni și familia. Acum, dacă ați invitat 250 de persoane sau mai multe, nu spuneți asta! Vrei să fii în mod clar sincer cu persoană, pentru că mai mult decât probabil va vedea poze după nuntă pe social media sau auzi despre nuntă în general, de la o persoană care a participat.

Foto: Razvan Tescu ~ www.razvantescu.com

Ați putea să dați vină pe locul respectiv. Dacă ați ales o locație care permite un număr restrâns de persoane, este o modalitate ușoară de a le spune că aveți doar un anumit număr de locuri disponibile și că ați ales mai întâi prietenii și familia.

De asemenea, ați putea spune că deoarece aveți o nuntă care necesită o deplasare la o anumită distanță de oraș și nu ați vrut să cereți nimănui să ia parte, fiind nevoit să investească suplimentar pentru a participa, ați păstrat lista de oaspeți foarte, foarte mică. Este recomandat să fiți mereu cinstiți. Dacă există un motiv special pentru care nu doriți ca această persoană să vină la nuntă, puteți să o informați sincer. Fiind politicos, va fi întotdeauna cea mai bună cale. Nu este momentul să începeți o dramă cu cineva care nu participă la nuntă voastră atunci când nuntă voastră este organizată într-un anumit fel.

Acum, puteți evita să postați prea mult pe social media dacă doriți acest lucru. Această modalitate, vă va asigura că prietenul/prietena cu care nu ați vorbit de la liceu, nici măcar nu știe ce se întâmplă în legătură cu nunta. Dacă nu doriți insă să evitați social media, invitați pe toată lumea să vadă ce se întâmplă în viața voastră.

Iți doresc o zi superbă și mult succes în organizarea celei mai importante zile din viața ta și a persoanei iubite.

Cu drag, Razvan!

©2019 razvan tescu images ~ all rights reserved
CLOSE